"Rajakatseen mannut sijaitsevat kaukana pohjoisessa,
siellä missä vielä metsäläiset elävät alkeellista
elämäänsä ja missä jumalten silmien alla seikkailijat
onkivat onneaan. Siellä on Vanha Pipari, majatalo johon
monet legendaariset sankaritarinat sijoittuvat ja jäävät
elämään ikuisesti Rajakatseen ihmisten muistoissa."

Viimeisin uutinen

07.06.2014
Yhdistyksen kuvausmateriaalin talkoopäivä lauantaina 7.6.2014 Takoitus olisi tuottaa materiaalia yhdistyksen kuvaus projekteihin. Pääohjaajana toimii Petri Mäntylä. Kiinnostuneet yhdistyksen toiminnassa mukanaolleet voivat kysellä lisää allekirjoittaneelta. Tarkempaa tietoa julkaistaan kiinnostuneille lähempänä kuvauspäivää. Töitä tarjolla sekä kameran edessä että takana.

Tiedotusvastaava
Janne Vuonnelsalo
vokkido (at) gmail.com

!! Jos asia siis kiinnostaa, niin lähetä jonkinlainen "kuvaukset kiinnostaa" viesti, jotta saat myöhemmin lisätietoa tai kysymyksiä.

Seuraavana

23.08.2014

Peli-ilmo: Örkkipeli

Invaasio

23.08.2014

Peli sijoittuu WH40K -maailmaan.

Muistatko vielä wanhan ajan örkkipelit? Kaipaatko pelejä, joissa eläytyminen on tärkeämpää kuin juonikuviot. Haluatko maalata naamasi vihreäksi? Jos vastaus johonkin on KYLLÄ! haluat ilmoittautua tähän peliin! Jos haluat pitäytyä täysin kaanonissa, et halua tänne. Pääasia on hauskanpito ja eläytyminen.

Pelaajamäärä 30-40

Pelipaikkana on Rajakatse fantasia ry:n pelipaikka Hollolan Sairakkalassa.

Tähtijärjestelmän ulointa etuvartioasemaa lähestyi kenenkään huomaamatta pienikokoinen örkkilaivasto valmiina aloittamaan uuden sodan ihmiskuntaa vastaan. Planeetta Coregonus:lla sijaitseva Keisarillisen kaartin etuvartioasema oli pian lyöty ja örkit hallitsevat nyt tätä metsäistä ja harvaanasuttua planeettaa. Laivastonsa koosta johtuen örkit tarvitsevat nyt aikaa sikiämiseen ja uusien sukupolvien luomiseen. Ja tämän olisi syytä tapahtua pian, sillä vaikka outopojat kuinka yrittivät jumiuttaa Keisarillisen kaartin astropaattiviestit planeetalta ulos, ilmeisesti ainakin yksi viesti on päässyt läpi. Tällä hetkellä tähtijärjestelmää on lähestymässä avaruusjalkaväen aluksia, jotka kuuluvat verienkeleiden jaokseen. Mekkipojat laskeskelevat, että nuo muutamat alukset tavoittavat Abulan tähtijärjestelmän noin 6-7 kk:n kuluttua. Tosin Mekkipojat ovat olleet aiheesta hieman erimielisiä. Osa veikkaa jopa neljän kuukauden varoaikaa.

Planeetan pinnalla tilannetta ei ainakaan helpota se, että sekä Pahan kuun että Ilkeiden aurinkojen klaanit ovat tällä hetkellä tasavertaisessa asemassa planeetan pinnalla ilman yhtä yksittäistä johtajaa. Lisäksi klaanit ovat hajonneet pienempiin iskujoukkoihin, jotka kiertävät omia osiaan planeetasta etsien ihmisiä ja resursseja. Poikien tulee saada pian omat rivinsä jälleen jonkinlaiselle mallille, ennen kuin he voivat edes harkita avaruusjalkaväen vastustamista. Asiaa eivät myöskään helpota rippeet Keisarillisesta kaartista, jotka käyvät sissisotaa Poikia vastaan.

Laivastoa komentava ja aluksella oleskeleva Sotapomo on määrännyt välit selvitettäviksi ilman suuria örkkihenkien menetyksiä, jotta on mahdollisuus ottaa avaruusjalkaväen vastaisku vastaan ja tuhota nuo kurjat ihmiset. Tämä toisi todella hyvän resurssilisän vihreänahoille ja edesauttaisi huomattavasti lopun tähtijärjestelmän valloitusta. Mikäli alhaalla olevat pomot eivät saa pian rivejä järjestykseen, on sotapomo kertonut saapuvansa paikalle omassa persoonassaan, jonka jälkeen ainakin useamman pomon vajaus armeijoissa on tosiasia.Hahmot ovat suurimmilta osilta örkkipoikia. Piste. Mikäli erikoisempiin tehtäviin on halukkuutta, voi siitä ilmoittautumisen yhteydessä mainita. Mahdollisuus on mm. pelata ihmisvankia (joille tulee kyllä tekemistä ja mahdollisuus eläytyä).

Pelinjohtajat: Lasse Teräväinen ja Hannu Jumppanen
Apupj:t Sami Mäntylä ja Markku Kilpeläinen

Ilmoittaumiset waagh.invaasio (at) gmail.com. Peli on kutsupeli, johon on kuitenkin julkinen ilmoittautuminen. Laita siis spostia vihernahan rohkeudella. Kysymyslomakkeen saat vastauspostina.