Tulevia pelejä ja muita tapahtumia

Tänään on 44. päivä talvikautta vuonna 477 Juiloaanisen kalenterin mukaan

Lauantaina 29.10.2016

Riimukehä XIV - Hylkytavaraa

Hämeenlinnassa, Lammin Liesossa pidettävä furry-liveroolipeli noin 10-20 pelaajalle.

Peli sijoittuu fantasiamaailmaan, jota asuttavat ihmisten sijasta erilaiset eläimiä muistuttavat humanoidilajit, joita voisi kutsua myös englanninkielisellä yleisnimikkeellä furry. Jos Redwallin taru, Sokalin Ankardo-sarjakuva, Blacksad-sarjakuva, Bryan Talbotin Grandville-sarjakuva tai kenties roolipelit Albedo ja Furry Pirates ovat sinulle tuttuja, tiedät suurin piirtein, mistä on kysymys. (Näiden tunteminen ei toki ole mitenkään välttämätöntä, eikä mitään erityistä yhteyttä ole.) Myöskään teknologisesti ja kulttuuriltaan maailma ei ole se tavanomaisin fantasiamaailma, sillä tiede on jo monin paikoin alkanut ottaa suuriakin harppauksia ja mm. alkeelliset tuliaseet ovat hyvää vauhtia yleistymässä.

Tämänkertainen peli sijoittuu Telleranin valtakunnan pohjoispuolella oleville harvaanasutuille metsämaille. Noilla seuduilla eränkävijät hankkivat elantoansa karuissa, mutta myös riistaisissa metsissä . Rannikolla sijaitsee myös pieni kauppa-asema, jonka kautta kulkee noiden riistamaiden ja eteläisempien seutujen välinen kauppa. Eräänä myöhäissyksyisenä iltana hiljaisella kauppa-asemalla viettää aikaa vaatteitaan kuivatellen odottamaton ja outo seurue. Elossa selvinneitä viime päivinä raivonneen myrskyn upottamasta laivasta. Monet kysymykset kiirivät ilmassa. Mistä vieraat ovat tulossa? Mitä laivassa oli lastina? Mistä johtuu syvä eripura miehistön jäsenten kesken? Ja onko kauppa-aseman muissa vieraissa henkilöitä, jotka voivat miehistöä auttaa? Vai onko joukossa onnenonkijoita, jotka koettavat vain hyötyä tilanteesta, vai kenties jotain... vielä pahempaa.

Peli on vuonna 2003 alkaneen Riimukehän saaga -larpkampanjan neljästoista osa. Pelin ikäraja on 15 vuotta ja pelimaksu on neljä euroa. Pelinjohtajana toimii Petri Mäntylä. Pelipaikka sijaitsee Lammilla Kuohijärven rannalla, veden äärellä.

Larpkampanjan kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.finfur.org/riimukeha

Ilmoittautumiset sähköpostitse:
Mantyla.Sami.J@student.uta.fi
(Pelinjohto lähettää joukon kysymyksiä, joihin pelaajat voivat vastata.)

Pelinjohtaja:
Petri Mäntylä
050-355 1840
Petri Mäntylä, Kyläsepäntie 9, 13300 Hämeenlinna


Esimerkkikuvia siitä, miltä furryhahmot peleissämme ylipäätään näyttävät, löytyy pelikampanjan kotisivujen kautta.

http://www.finfur.org/riimukeha


[Osallistujalista][Juorulauta]

[Muokkaa tätä ilmoitusta][Poista tämä ilmoitus]

xx.xx.2016

Hämeenlinnassa Warhammer ja MTG korttipelejä:

Linnan pelaava väki järjestää Hämeenlinnan alueella pöytä- ja liveroolipelejä, lauta-, miniatyyri ja keräilykorttipelejä, sekä boffausta. Viikoittaiset pelikerhot pyörivät joka keskiviikko klo 17-21 ja joka toinen (eli parillisten viikkojen) perjantai klo 15-21. Lisäksi kerran kuussa turnauslauantai klo 12-21.
Läntinen lähiökeskus, Sammontie 4, 13500 Hämeenlinna

Kyselkää tarkemmin Facebook ryhmässä: Lipevä


T: Tiedotusvastaava Janne
vokkido (at) gmail.com


[Juorulauta]

[Muokkaa tätä ilmoitusta][Poista tämä ilmoitus]
[Lisää uusi ilmoitus]